Volg ons op
Symposia en Congressen

Brown Bag Meetings on Atypical Development, juni 2015

Ter ere van de samenwerking tussen de Curry School of Education (University of Virginia) en de bijzondere leerstoel Ondersteunde Communicatie van Hans van Balkom organiseren we een aantal Brown Bag Meetings over atypische ontwikkeling. Studenten en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in beperkingen bij de ontwikkeling van taal, geletterdheid, communicatie en motoriek nodigen we van harte uit voor de lunchsessies die plaatsvinden in de eerste 3 weken van juni.

Breng je eigen lunch mee!

Klik hier voor meer informatie over het programma, waaronder abstracts van de sprekers.

Uit jezelf 2011

Klik hier voor presentaties, de oratietekst, de oratie-video en een foto-impressie.

Communicatiekaravaan

ISAAC-nf en Vilans organiseren vanaf de zomer een communicatiekaravaan. Hoort ondersteunde communicatie bij je dagelijks werk en wil je je goede voorbeelden delen met anderen? Of ben je juist benieuwd wat anderen ontwikkeld hebben? Sluit je aan bij de karavaan!

Voor meer informatie klik hier.

Focus op onderzoek

Het Kennisplein Gehandicaptenzorg en ZonMW organiseren op donderdag 1 en vrijdag 2 december 2011 in Galgenwaard te Utrecht, het tweedaagse congres Focus op Onderzoek.
Focus op onderzoek is een wetenschappelijk congres over (de zorg) aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Het congres slaat een brug tussen het wetenschappelijk onderzoek en de dagelijkse praktijk in zorg en ondersteuning voor mensen met een (verstandelijke) beperking.
Het thema is "Oogsten en Verbinden".

Voor meer informatie klik hier.

Om aan te melden klik hier.

Recente nieuwsberichten, publicaties & rapporten
Twitter
Verbeelding